Camera Zizanio

Ευρωπαϊκή Συνάντηση Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας

2012


Ταξιδεύοντας στο Μέλλον!

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Σε πείσμα των καιρών και αυτών που θεωρούν την πολιτιστική δραστηριότητα ως πολυτέλεια, προχωράμε στην 12η διοργάνωσητης Camera Zizanio γιατί…

… τα όνειρα των νέων πως μπορούν να εγκλωβιστούν σε μνημόνια, τραπεζικούς λογαριασμούς ή λογιστικά βιβλία; Δεν υπόκεινται σε ελέγχους οίκων αξιολόγησης. Δεν έχουν σύνορα. Ποτέ στην ιστορία δεν έγινε αυτό. Γιατί να γίνει τώρα;

Γι αυτό…

… προγραμματίζουμε την επόμενη διοργάνωση της Camera Zizanio θα πραγματοποιηθεί στον Πύργο της Ηλείας παράλληλα με το 15ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους  από τις 1 ως τις 8 Δεκεμβρίου 2012.

Θα φροντίσουμε και πάλι να είναι η πιο μεγάλη ευρωπαϊκή γιορτή της νεανικής οπτικοακουστικής δημιουργίας και πιο πετυχημένη από αυτήν του 2011. Μαζί μας θα είναι οι εκατοντάδες φίλοι μας από το εξωτερικό. Στα έντεκα χρόνια της δράσης μας κατακτήσαμε την κορυφή. Δεν θα συμβιαβαστούμε με κάτι λιγότερο. Γι αυτό λοιπόν στείλτε από τώρα τις συμμετοχές σας.

Θα δεχόμαστε συμμετοχές μέχρι τις 20 Οκτωβρίου.

Το κάλεσμα απευθύνεται σε παιδιά και νέους εως 20 ετών που έχουν δημιουργήσει ατομικά ή συλλογικά ένα οπτικοακουστικό έργο. Δεν υπάρχει περιορισμός στη θεματολογία. Μόνο η διάρκεια πρέπει να είναι μέχρι 10 λεπτά.

Πριν στείλετε τις συμμετοχές σας παρακαλούμε διαβάστε τους κανονισμούς.

Συμπληρώστε την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής εδώ

Για κάθε πληροφορία ή διευκρίνηση επικοινωνήστε με την Camera Zizanio

στο τηλέφωνο 0030 210 8664470

ή στείλτε e-mail στις διευθύνσεις

camerazizanio@olympiafestival.gr,  camerazizanio@gmail.com

Leave a comment