Camera Zizanio

Ευρωπαϊκή Συνάντηση Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας

2011


ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Σε πείσμα των καιρών και σε ένα απολύτως θολό οικονομικό και πολιτικό τοπίο, προχωράμε στην 11η διοργάνωσητης Camera Zizanio γιατί…

… τα όνειρα των νέων πως μπορούν να εγκλωβιστούν σε μνημόνια, προηγούμενα ή επόμενα, τραπεζικούς λογαριασμούς ή λογιστικά βιβλία; Ποτέ στην ιστορία δεν έγινε αυτό. Γιατί να γίνει τώρα;

Τα όνειρα δεν έχουν όρια κι η δημιουργία το ίδιο. Κι αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να πάμε μπροστά.

Γι αυτό…

… η επόμενη διοργάνωση της Camera Zizanio θα πραγματοποιηθεί στον Πύργο της Ηλείας παράλληλα με το 14ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους  από τις 3 ως τις 10 Δεκεμβρίου 2011.

Θα φροντίσουμε και πάλι να είναι η πιο μεγάλη ευρωπαϊκή γιορτή της νεανικής οπτικοακουστικής δημιουργίας. Μαζί μας θα είναι οι εκατοντάδες φίλοι μας από το εξωτερικό. Στα δέκα χρόνια κατακτήσαμε την κορυφή. Δεν θα συμβιαβαστούμε με κάτι λιγότερο. Γι αυτό λοιπόν στείλτε από τώρα τις συμμετοχές σας αν και έχετε χρόνο μέχρι τις 10 Οκτωβρίου για να το κάνετε.

Το κάλεσμα απευθύνεται σε παιδιά και νέους εως 20 ετών που έχουν δημιουργήσει ατομικά ή συλλογικά ένα οπτικοακουστικό έργο. Δεν υπάρχει περιορισμός στη θεματολογία. Μόνο η διάρκεια πρέπει να είναι μέχρι 10 λεπτά.

Για κάθε πληροφορία ή διευκρίνηση επιοινωνήστε με την Camera Zizanio

στο τηλέφωνο 0030 210 8664470

ή στείλτε e-mail στις διευθύνσεις

camerazizanio@olympiafestival.gr,  camerazizanio@gmail.com