Camera Zizanio

Ευρωπαϊκή Συνάντηση Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας

ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ


Πριν υποβάλετε μια ταινία καλό είναι να έχετε διαβάσει τους κανονισμούς. Ταινίες που δεν πληρούν όλες τις προϋποθέσεις δεν θα γίνουν δεκτές.

Για να υποβάλετε μια ταινία στην Camera Zizanio πρέπει:

– Να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα που ακολουθεί και να μας τη στείλετε πατώντας το “κουμπί” submit.  

– Να μας στείλετε την ταινία είτε με το ταχυδρομείο σε μορφή DVD, είτε το ψηφιακό αρχείο χρησιμοποιώντας κάποιες από τις υπηρεσίες μεταφοράς μεγάλων αρχείων όπως είναι τα wetransfer.com,  dropbox και άλλα. Γίνονται δεκτά αρχεία MP4 ή MOV. Η διεύθυνση για την αποστολή των φακέλων είναι ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΙΑΣ (για την Camera Zizanio), Οδός Ρόδου 18, 11252 Αθήνα. Για την ηλεκτρονική αποστολή χρησιμοποιήστε το https://olympiafestival.wetransfer.com/ .σημειώνοντας ότι αποστέλλεται για την Camera Zizanio. Για κάθε άλλη αποστολή χρησιμοποιήστε τη διεύθυνση camerazizanio@olympiafestival.gr

– Να μας στείλετε μία ή δυο φωτογραφίες της ταινίας σε ηλεκτρονική μορφή (jpeg) που θα χρησιμοποιηθούν στον τυπωμένο κατάλογο. Η αποστολή των φωτογραφιών γίνεται στο camerazizanio@olympiafestival.gr. Οι φωτογραφίες να έχουν τον ίδιο όνομα αρχείου με αυτό της ταινίας.

– Κάθε αίτηση συμμετοχής θα θεωρηθεί έγκυρη μόνο όταν παραληφθεί και η ταινία. Καταληκτική ημερομηνία για τις αιτήσεις είναι η 4η Οκτωβρίου και για τις ταινίες η 10 Οκτωβρίου.

Για τη συμπλήρωση της αίτησης λάβετε υπ όψιν σας τα εξής:

– Τα στοιχεία, όπως ακριβώς αναγράφονται στην αίτηση, θα αναπαραχθούν στον τυπωμένο κατάλογο. Γι αυτό πρέπει να τα ελένξετε προσεκτικά πριν τα στείλετε. Καθώς ο κατάλογος είναι δίγλωσσος (ελληνικά-αγγλικά) ζητάμε να μεταφράσετε με δική σας ευθύνη τον τίτλο της ταινίας και αν μπορείτε την περίληψη και να μεταγράψετε τα ονόματα των συντελεστών και με αγγλικούς χαρακτήρες.

– Στο πεδίο ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ αναγράψτε τα ονόματα των βασικών συντελεστών της ταινίας και όχι όλης της ομάδας.

– Στο πεδίο ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ μπορείτε, αν θέλετε, να δώσετε περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο που δουλέψατε για να δημιουργηθεί η ταινία, τη συμμετοχή της σε άλλα Φεστιβάλ και τυχόν διακρίσεις.

– Στο πεδίο ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ αναγράφετε το δικτυακό τόπο που τυχόν έχετε ανεβάσει την ταινία.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Προθεσμία υποβολής αίτησης: 4 Οκτωβρίου 2021
Παρακαλούμε συμπληρώστε ΟΛΑ τα στοιχεία της αίτησης με πεζούς χαρακτήρες καθώς και τα ονόματα των συντελεστών με ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες.

Αγγλικοί υπότιτλοι(required)